Poşet içinde 50 bin lira buldu

Otobüs terminalinde poşet içinde bulduğu 50 bin lirayı polise teslim eden işçi Çetin Uludağ: Bu para birinin ameliyat ya da kredi borcu taksiti olabilir...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Düzce'de bir firmada elektrik tamir ve tadilat işleriyle uğraşan Çetin Uludağ, dün bisikletiyle Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali civarına geldiğinde bir poşetin üzerinden geçti. Uludağ, poşeti kabarıklığından şüphelenip yerden aldı. Poşetin içine bakan Uludağ, para olduğunu görünce, terminal girişindeki polis noktasına gitti. Polis, içinde para olan poşeti tutanakla teslim aldı.

Çetin Uludağ, parayı alıp gitmek yerine polise teslim etmeyi tercih ettiğini anlatarak, "Bir gariban ya da zenginin olabilir bu hiç fark etmez. Ama her zaman bir garibanın olduğunu düşünmek gerekiyor. Belki çok ihtiyacı olan biri, belki çoluk çocuğunun ameliyat parasıdır. Fındık parası olabilir, araba alacaktır, biriktirdiği para olabilir ya da kredi borcunu ödemek için topladığı paradır diye düşünüp getirdim. Vicdanen teslim etmem gerektiğini düşündüm" dedi. (DÜZCE-DHA)

Etiketler düzce para poşet