Özel'den Soylu'ya: Küfürler ettiğin kişinin nasıl adamı oldun, onu anlat!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Soylu'nun, Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu hakkında kullandığı ifadelere Twitter'dan yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu'nun yazısına cevaben "O berduşa sesleniyorum. Ben senin gibi birinin adamı değilim, milletin adamıyım. Kimlerle iş tuttuğunuz da belli, kime uşaklık yaptığınız da belli," ifadelerini kullanmıştı.

Terkoğlu, dün yayınlanan “Ben ihanet ediyorumdur diyen Bakan” başlıklı yazısında İçişleri’ndeki FETÖ operasyonlarının ‘Soylu’ya rağmen yapıldığını’ öne sürmüştü.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de Soylu'nun açıklamalarına karşı Twitter'dan "Barış Terkoğlu'nu da seni de biliriz Süleyman Soylu!" diyerek şu ifadeleri paylaştı:

"İçişleri Bakanı FETÖ ile, kadın cinayetleriyle mücadele edeceğine ilkeli gazetecileri, ilkeli gazeteleri hedef alıyor. Barış Terkoğlu'nu da seni de biliriz Süleyman Soylu! Bu ülkenin onurlu insanlarını hedef göstereceğine, küfürler ettiğin kişinin nasıl adamı oldun, onu anlat!" (HABER MERKEZİ)

Süleyman Soylu'dan gazeteciye: BerduşSüleyman Soylu'dan gazeteciye: Berduş

Atay'dan Terkoğlu'na Soylu mesajı: Dikkat et, insanları hedef gösteriyorAtay'dan Terkoğlu'na Soylu mesajı: Dikkat et, insanları hedef gösteriyor