Muharrem İnce: Şimdilik parti kurma fikrim yok, Anadolu’yu dolaşacağım

Yeni parti kuracağı öne sürülen CHP'li Muharrem İnce, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın'a "Şimdilik parti kurma fikrim yok. Ben Anadolu’yu dolaşacağım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'nin önemli isimleri Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın, CHP'den ayrılarak yeni parti kuracağını iddia edilen Muharrem İnce ile görüştü. İnce'nin görüşmeden "Şimdilik parti kurma fikrim yok. Ben Anadolu’yu dolaşacağım" dediği belirtildi.

Gazeteci İsmail Saymaz, eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin ve eski CHP Genel Başkanı Murat Karayalçın'ın bugün saat 17.00'de Muharrem İnce'yle bir araya geldiğini aktardı.

Toplantıdan önce Hikmet Çetin'le görüştüğünü dile getiren Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Çetin bana şunları söyledi: Görüşmeyi biz istedik. İnce’ye 'Ayrılma, partide kal, mücadeleni partide sürdür' diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Görüşmede Muharrem İnce'nin parti kurma planı olmadığını söylediğini belirten Saymaz, "Çetin ve Karayalçın’ın Muharrem İnce ile görüşmesi bitti. İki ağabey, İnce’ye şöyle dedi: Perşembe günü basın toplantısı yapma. Yapacaksan da masayı devirme. Partide kal, bu süreçte ayrılmak olmaz. İnce şöyle dedi: Şimdilik parti kurma fikrim yok. Ben Anadolu’yu dolaşacağım."

Karayalçın'dan İnce'ye: Bu bir şantajKarayalçın'dan İnce'ye: Bu bir şantaj