Akşener: Kimseden Bozkurt için izin alma

İzmir'de halkla sohbet eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir seçmenin bozkurt işareti yapmak için izin istemesi üzerine uyarıda bulundu. 'Bozkurt için izin' yerel seçimler öncesinde polemik konusu olmuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir'de bugün esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Kentte 4 gün boyunca bir dizi programa katılacak olan Akşener’in bugünkü durağı Konak Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Torbalı ilçesi oldu. Sokakta dolaşarak halkla sohbet eden Akşener, esnafla da ekonomik durumları üzerine konuştu.

Seçmenlerle bol bol selfie çektiren Akşener, yanına gelen genç bir çocuğun ‘bozkurt işareti’ yaparak fotoğraf çektirmek için izin istemesi üzerine; “Olur mu öyle şey sakın izin alma sakın. Bak tekrar söylüyorum hiç kimseden Bozkurt yapmak için izin almayasın. O Türklüğün” diye konuştu. (İZMİR/ANKA)

ERDOĞAN'DAN İZİN ELEŞTİRİLMİŞTİ 

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhur İttifakı'nın Trabzon belediye başkan adaylarını tanıtması sırasında Şalpazarı'nda MHP'den aday gösterilen Refik Kurukız'ın "Bozkurt" işareti yapmak için kendisinden izin istemesi İYİ Parti tarafından eleştirilmişti. (HABER MERKEZİ)

Erdoğan'dan izinli bozkurt!Erdoğan'dan izinli bozkurt!