Gelecek Partisi 6 il başkanı daha atadı

Gelecek Partisi haftalık Parti Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda 6 kente daha kurucu başkan atandı. Parti Sözcüsü Selim Temurci, ABD Başkanı Trump’ın açıkladığı 'Yüzyılın Planı' için “Yüzyılın final oyunu” dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi, 6 il başkanı daha atadı. Buna göre Erzurum’a Mustafa Zinnur Karabey, Kilis’e Muhammed İlhan Koska, Kahramanmaraş’a Arif Gedemenli, Bartın’a Yasemin Dora Kurtkaya, Kocaeli’ye Ömer Faruk Başaran ve Antalya’ya Beytullah Demir atandı.

Partinin haftalık yönetim kurulu toplantısının ardından sözcü Selim Temurci gündeme dair açıklamalarda bulundu. Temurci, "Gelecek Partisi olarak aynen ülke savunmasında olduğu gibi deprem meselesini bir beka sorunu olarak görüyor, meseleye bu açıdan bakıyoruz” dedi.

'YÜZYILIN FİNAL OYUNU'

ABD Başkanı Trump’ın 'Yüzyılın Planı' olarak adlandırdığı planın aslında 1967 yılından bu yana İsrail'in Filistin coğrafyasında oynadığı en büyük oyun olduğunu söyleyen Temurci, “Yüzyılın anlaşması değil adeta yüzyılın final oyunudur” diye konuştu.

Temurci, Kızılay üzerinden Ensar Vakfı’na yapılan bağışla ilgili soru üzerine de, 'Kızılay gibi Osmanlı'dan gelen bir kurumun ayak oyunlarına alet olmasını kabul etmediklerini' söyledi.