Akar'dan S-400 yanıtı: Her şey normal

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bir gazetecinin "Dün Ankara'da S-400'ün denemeleri mi yapıldı?" sorusu üzerine, her şeyin açık ve normal olduğunu belirterek, "çalışmalarımız planlandığı şekilde devam ediyor. Bu sürecin tamamlanması için herkes elinden gelen gayreti gösteriyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'nin kuzeyinde yürütülen askeri harekatın bitip bitmediğine ilişkin soru üzerine, 'ilgili faaliyetlerin planlandığı şekilde devam ettiğini' söyledi.

Akar, Meclis'te gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin "Dün Ankara'da S-400'ün denemeleri mi yapıldı?" sorusu üzerine ise Akar, her şeyin 'açık' ve 'normal' olduğunu belirtti.

S-400 tedariğinin bir süreç olduğunu dile getiren Akar, "Bu süreç çerçevesinde yapılacak faaliyetler vardır. O yüzden bunlar da planlandığı şekilde icra edilmektedir. Yeni ve farklı bir şey yok. Dolayısıyla çalışmalarımız planlandığı şekilde devam ediyor. Bu sürecin tamamlanması için herkes elinden gelen gayreti gösteriyor. Planlandığı gibi faaliyetlerimiz devam ediyor" ifadelerini kullandı.

(AA)

Etiketler Hulusi Akar s400