Yalçın Akdoğan 'genel başkan danışmanı' oldu

Eski Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Genel Başkan Danışmanı oldu. Akdoğan görevlendirildiği için AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Ankara Milletvekili ve Eski Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti'de Genel Başkan Danışmanı oldu. Haberi AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin duyurdu.

Şahin sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Ankara Milletvekilimiz Yalçın Akdoğan “Genel Başkan Danışmanı” olarak görevlendirilmiştir. Kendisini tebrik eder şahsı ve partimiz için hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Akdoğan da görevlendirilmesi üzerine sosyal medyada açıklama yaptı. Akdoğan "Şahsıma AK Parti Genel Başkan Danışmanlığı görevini tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımız/Genel Başkanımız R.Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ederim. Yüce Allah hayırlı hizmetlere vesile etsin inşallah" mesajını paylaştı.

Akdoğan bir dönem Çözüm Süreci'nin en önemli aktörlerinden biri olmuştu. Haziran 2015'te yaptığı açıklamayla ise "HDP bundan sonra çözüm sürecinin ancak filmini yapar" demişti. (HABER MERKEZİ)