Devlet Bahçeli: Silivri'de bir HDP'li 'CHP'yi destekleyeceğiz' diyor

MHP lideri Devlet Bahçeli Aksaray'daydı. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nı çekemiyorlar. Zillet, rezalet ve hatta hıyanet içindeler. PKK ile yan yana yürüyorlar. CHP rotayı iyice şaşırmış, tarihsel çizgisinden çok tehlikeli bir şekilde kopmuştur. Silivri'de bir HDP'li 'CHP'yi destekleyeceğiz' diyor. Bunlar aklını oynatmış" ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 31 Mart seçimlerine az bir zaman kala MHP Genel Başkanı Bahçeli mitinglerine devam ediyor. Partisinin Aksaray'da düzenlenen mitinginde konuşan Bahçeli, "Aksaray'ın Cumhur İttifakı kapsamında olmadığını ancak bu durumun hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini" söyledi.

Tanzim satışlarını eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli, "Hemen işi ekonomiye getiriyorlar. Patlıcan yazın ucuzlar, biber-domates yaz aylarında bollaşır. Bekayı patlıcanla mukayese etmek izansızlık değil mi? Bekayı tencerenin kaynayıp kaynamadığıyla değerlendirmek haksızlık değil mi? Patlıcan pahalıysa bu dünyanın sonu değildir, ucuzladığında herkes alır doya doya yer. Peki beka yenir mi? Ucuzu, pahalısı olur mu? Beka olmadan aç kalktım tok yattım demek hiç mümkün olur mu?" sorularını yöneltti.

Bahçeli, "AK Partili kardeşlerimizle biriz, beraberiz, aynı ittifakın eşit ve onurlu mensuplarıyız. Üslubumuza, sözlerimize azami dikkat edeceğiz. Nezaketi elden bırakmayacağız, siyaseti, rekabeti, yozlaştırmayacağız, kırıcı, incitici olmayacağız. AK Parti ile Aksaray'da ittifak yapmasak da birbirimize hürmeti gözardı etmeyeceğiz" ifadelerini de kullandı. (AKSARAY/AA)

Etiketler CHP MHP Devlet Bahçeli