TKH dört ilde aday çıkarıyor

Türkiye Komünist Hareketi açıkladı: İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Sakarya’da seçime bağımsızlarla adaylarla giriyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Komünist Hareketi, İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Sakarya’da seçime bağımsız adaylarla gireceğini duyurdu. Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda dün yapılan aday tanıtım toplantısında konuşan TKH Genel Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Aysel Tekerek, “Oy isterken Cennetten tapu vaadedenleri bu ülkeden defetmeyi vaadediyoruz. Sadece oy istemiyoruz, yoldaşlığınızı, sosyalist bir Türkiye için elinizi taşın altına koymanızı istiyoruz” dedi.

Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda yapılan aday tanıtım toplantısında; İstanbul’da Aysel Tekerek, Gaziantep’te Sibel Altıntaş, Sakarya’da Murat Taksim’in büyükşehir belediye başkan adaylıkları ilan edildi. İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayının ise önümüzdeki günlerde İzmir’de yapılacak bir etkinlikle duyurulacağı belirtildi.

Gaziantep Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sibel Altıntaş, Gaziantep belediyesinin Türkiye’nin en borçlu belediyesi haline geldiğini belirterek, “Antep’in tarihini yok etmek için İstanbul sermayesiyle el ele verip Arap motifleriyle bir Arap kenti modeli yaratmaya çalışıyorlar. Sizler de basında görüyorsunuz belediyenin gelirleri AKP yandaşlarına nasıl peşkeş çekiliyor” dedi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler istanbul İzmir TKH