Mersin'de 276 CHP'li, İYİ Parti'ye katıldı

Mersin'de CHP'den istifa eden 276 kişi, törenle İYİ Parti'ye katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mersin'de CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye katılan 276 kişi için kent merkezindeki bir otelde tören düzenlendi. Törene MHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca ve parti yöneticileri katıldı.

Törende konuşan Burhanettin Kocamaz, "İnsanlar farklı dünya görüşünde olabilir. İnsanlar farklı inançlarda olabilir ama biz demokrasiyi, insan haklarını savunuyorsak, biz insanların Allah'ın bir emaneti olduğunu düşünüyorsak, herkese eşit mesafede durmak ve herkesi aynı sıcaklıkla kucaklamak mecburiyetinde olduğumuzu da biliyoruz. İnsanların arasına gerek ırki anlamda, gerekse inanç anlamında nifak sokmak isteyen her kim olursa olsun vatan hainidir" diye konuştu.

CHP'den istifa edip İYİ Parti katılan işadamı İlker Timuçin ise "Hoş buldum, hoş bulduk. Mersin bu güzelliğe layıktı. Bu ülke bu güzelliğe layık. Hep birlikte hoş bulduk" dedi.

Konuşmanın ardından İlker Timuçin'e İYİ Parti rozeti, Burhanettin Kocamaz tarafından takıldı. Partiye katılımların süreceğini söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Servek Koca da partilerine katılan 276 kişinin kendilerine güç verdiğini söyledi. (MERSİN/DHA)

CHP'li aday adayı AK Parti'ye geçti: Fethiye tek adama teslim edildiCHP'li aday adayı AK Parti'ye geçti: Fethiye tek adama teslim edildi