AK Parti'nin Hakkari adayına 300 araçlık konvoyla karşılama

AK Parti'den Hakkari Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen vali yardımcısı ve kayyım Cüneyt Epcim, 300 araçlık konvoyla karşılandı. Hakkarililerle gurur duyduğunu söyleyen Epcim, "Hakkari insanımızın çalışmalarımızda bizlere yardımcı olacaklarına eminim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti'den Hakkari Belediyesi Başkanlığı'na aday gösterilen Cüneyt Epcim, kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Çiftlik mevkisinde 300 araçlık konvoyla karşılandı. Hakkari Belediye Başkanlığı için başvuru yapmadığı halde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından aday gösterilen Epcim, Hakkari Vali Yardımcılığı ve kayyım görevlerini sürdürüyor.

'TÜRKİYE'YE ÖRNEK BİR ŞEHİR'

Aday tanıtımı için bugün İstanbul'dan Hakkari'ye dönen Epcim, Hakkarilileri çok sevdiğini ve Hakkarililerle gurur duyduğunu belirtti. Epcim, "Hakkari, ülkemizin en kritik coğrafyasında yer alıyor. Doğal güzellikleriyle, insani güzellikleriyle ve misafirperverliğiyle tüm Türkiye'ye örnek olmuş bir şehir. Bu şehir, yıllarca terör belasından çok çileler çekti" dedi.

Hakkari'de 4 yıl önce göreve başladığını söyleyen Epcim, "Son 2 yılda da Hakkari Belediye Başkanı olarak güzel hizmetler yapma noktasında elimizden gelen gayreti gösterme çabası içerisinde olduk. Hakkari'de bir sokağa hizmet götürdüğümde veya hangi insanla konuşsam, kendileri hep bizden memnuniyetle söz ettiler. Ben de Hakkari'yi dışarıda hep iyi şekilde temsil etmeye, Hakkari insanının güzelliklerini hep iyi şekilde göstermeye çaba gösterdim" diye konuştu.

'SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ÖZEL BİR İNİSİYATİF KULLANDI'

"Hakkarimizin çok ciddi çalışmalara ihtiyacı var" diyen Cüneyt Epcim, "Altyapısı bitmiş olan ve seneye doğal gazı her şeyiyle getirmiş olan daha büyük yatırımları da Hakkari'ye getirme noktasında bundan sonra da elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız özel bir inisiyatif kullandı. Özellikle Hakkari halkına daha fazla hizmet edebilmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Kendisini karşılamaya gelenlere teşekkür eden Epcim, "Hakkari insanımızın demokratik ortama saygı göstereceğini ve bundan sonraki çalışmalarımızda da bizlere yardımcı olacaklarına eminim. Böyle güzel bir karşılama yaptığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi. (HAKKARİ/DHA)