Ümmet Akın, MHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu

MHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayının Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın olduğu açıklandı. Akıni "Projelerimizi şimdiden hazırladık. Seçimi kazanacağız, buradan söz veriyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Ümmet Akın, projelerinin hazır olduğunu söyledi.

MHP Aydın İl Binası'nda yapılan aday açıklama toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, İl Başkanı Burak Pehlivan, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ile çok sayıda partili katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Depboylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamını ileterek, başladığı konuşmasında, "MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Ümmet Akın'dır. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Gazamız mübarek olsun" dedi.

Ümmet Akın ise "26 ay önce bu yola çıktık. Bu zaman içinde Aydın'ı karış karış gezdik. Sorunları yerinde gördük ve inceledik. Projelerimizi şimdiden hazırladık. Seçimi kazanacağız, buradan söz veriyoruz. Aydın'a hizmet için geliyoruz" diye konuştu. (AYDIN/DHA)

Etiketler MHP aydın Ümmet Akın