Kartal Belediye Başkanı: 'Aday olmayacağım' demedim

Kartal Belediye Başkanı adaylık tartışmalarına ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Öz "Partim devam et’ derse devam ederim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Siyasi partilerde belediyelerin adaylık süreçlere hız kazandı. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, adaylık tartışmalarına ilişkin "Aday olmayacağım demek ayrı şey, adaylık başvurusu yapmayacağım demek ayrı şey. ‘Partim devam et’ derse devam ederim” açıklaması yaptı.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Bir kasa domates içinde bir tane çürük varsa onu bulup yardımcısı yapar" ifadelerini kullanmıştı.  Öz, önceki gün yaptığı açıklamada da 'adaylık başvurusu yapmayacağım' demişti.

Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'a konuşan, Öz açıklamalarına şöyle devam etti; "Aday olmayacağım demek ayrı şey, adaylık başvurusu yapmayacağım demek ayrı şey. Ben şu anda Belediye Başkanı’yım. Genel merkez il, ilçe örgütleri performansımıza bakarlar, halkla olan iletişimimize bakarlar. Bunlar ölçülebilir şeylerdir. Ölçerler. Dolayısıyla karşılığı varsa ‘Altınok sen devam edeceksin’ derler. Biz de parti disiplini içerisinde bu emrin gereğini yerine getiririz. Görevimize devam ederiz. ‘Tamam teşekkür ederiz’ derlerse de biz de onlara teşekkür ederiz ve bir parti neferi olarak hizmetimize devam ederiz. Söylemek istediğim oydu.”