Meral Akşener: Canımı alacakmış, buyur birader ben buradayım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin'in açıklamasına yanıt verdi. Akşener, "Canımı alacakmış. Bekleriz, bekleriz. Buyur birader buyur, ben buradayım buyur" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Kırıkkale yaptığı konuşmada kendisini tehdit eden Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin'e tepki gösterdi. Akşener, "Canımı alacakmış. Bekleriz, bekleriz. Buyur birader buyur, ben buradayım buyur" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Kırıkkale'de düzenlenen mitingde konuştu. Ekonomiyi düzeltmek için kurumların bağımsız olması gerektiğini söyleyen Akşener, "Merkez Bankası'nı vesayetten kurtararak görevini yapmasını sağlamamız lazım. Biz şu iddia ile geliyoruz: Demokrasi, adalet ve hukukun üstünlüğünü tesis edeceğiz" dedi.

İşsiz gençlere 500 lira maaş verecekleri vaadinde bulunan Akşener, "'Parayı nereden bulacaksınız?' diyorlar. Bakanların eşlerini, çocuklarını, kaynanalarını bindikleri arabalardan indireceğim" ifadelerini kullandı.

'NE BİÇİM BAŞBAKANSIN?'

Başbakan Binali Yıldırım'ın kendisiyle ilgili açıklamalarına yanıt veren Meral Akşener, "Sayın Başbakan, ben FETÖ'den talimat alıyorsam sen orada bostan korkuluğu musun? Sen ne biçim Başbakansın? Tutuklat o zaman beni. Hadi bakalım görelim o mahkemede kim FETÖ'cüymüş, kim değilmiş. Sizi gibi içine FETÖ'cü kaçanlar sizi. Bunların tamamı ahlaksızlıktır, tamamı korkaklıktır" dedi.

'TERÖRİSTLER GEÇERKEN ALKIŞ TUTAN BEN MİYDİM?'

Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin'in "Seni Gaziantep atkısına kurban ederim" sözlerine tepki gösteren Akşener, şunları söyledi:

"Belediye başkanı ile validen yüz alan Gaziantepspor Başkanı ise tehdit ediyor beni, canımı alacakmış. Bekleriz, bekleriz. Buyur birader buyur, ben buradayım buyur. Bir Türkiye düşünün Cumhurbaşkanı adayının ölümle tehdit edildiği, Başbakanı'nın aynı Cumhurbaşkanı adayına FETÖ'cülük iması yapıldığı ama kılın kıpırdatılmadığı bir Türkiye. Bu Türkiye'de yaşayamazsınız. Kendilerine yerli ve milli diyorlar. Teröristler geçerken alkış tutan ben miydim, lahmacun paralarını ödeyen ben miydim, Barzani'nin kafasını okşayan ben miydim? FETÖ terör örgütü liderine 'Ne olursun gel, bitsin bu hasret, gel' diye ağlayan ben miydim? Bu ülkeyi yönetemiyorlar. Bu böyle gitmez. Bu ülkede değişimi sağlayacaksınız."