Sakık ve Pir'den CHP'li vekillere tepki

HDP'li Sırrı Sakık, ile Ziya Pir, Demirtaş'ın serbest bırakılması için çağrı yapan CHP milletvekillerine tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınan Ağrı Belediye Eşbaşkanı Sırrı Sakık, ile HDP Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir, Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması için çağrı yapan CHP milletvekillerine tepki gösterdi.

Sırrı Sakık, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı: "Demirtaş’ın cezaevine girmesine birinci sebep sizsiniz. Her yerde devrimcilikten bahsedeceksiniz sonra da gidip hem ülkücülerle ittifak kuracaksınız hem de günah çıkarma seanslarıyla Kürtlerin ağzına bir parmak bal çalıp Demirtaş’a özgürlük isteyeceksiniz. Bu ne yaman çelişki CHP."

PİR: BUGÜNE KADAR NEREDEYDİNİZ?

CHP'li vekillere tepki gösteren HDP Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir ise şu mesajı paylaştı: “İkinci turda HDP'lilerin oyunu istemeye yüzümüz olsun diye 'Demirtaş'ı serbest bırakın' twitleri atan CHP vekillerine: Bugüne kadar neredeydiniz? Dürüst olun, dürüst!” (HABER MERKEZİ)

Dört CHP'li vekilden çağrı: Demirtaş serbest bırakılsın!Dört CHP'li vekilden çağrı: Demirtaş serbest bırakılsın!