Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye: FETÖ'yle işbirliği yapanlar seçmeni suçluyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında konuştu. Toplantı öncesinde konuşan Muharrem İnce "zamanı gelince herşey güzel olacak" açıklaması yaptı. Bahçeli'ye seslenen Kılıçdaroğlu "Ne demek FETÖ'cü mü değil mi? Sen FETÖ'cü arıyorsan milliyetçiliği ayaklarımın altına aldım diyen adama bakacaksın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - CHP Grup toplantısına Cumhurbaşkanı adaylığı için adı geçen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce de katıldı. İnce salona girişte gazetecilerin sorularına "Zamanı gelince herşey güzel olacak" şeklinde yanıt verdi.

KESİCİ'DEN İNCE'YE TEBRİK

Adaylık için adı geçen İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ise Cumhurbaşkanı adayının büyük olasılıkla Muharrem İnce olduğunu belirterek, sabah İnce'yi arayıp tebrik ettiğini söyledi.

ÜLKÜ OCAKLARİNDAN CHP'YE KATILIM

Grup toplantısında ülkü ocaklarından ayrılarak CHP'ye katılan bir gruba CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu rozet taktı. Rozet takılırken salonda, "Birleşe birleşe kazanacağız" sloganı atıldı.

'NE DEMEK FETÖ'CÜ MÜ DEĞİL Mİ?'

Devlet Bahçeli'nin 'FETÖ'nün seçmen ayağı da olabilir' sözlerini eleştiren Kılıçdaroğlu, "Ne istediniz de vermedi? Türkiye'yi verdi. Devletin namusunu, kozmik odasını sen FETÖ'ye açmadın mı, bundan büyük siyasi ayak mı olur? FETÖ'nün siyasi ayağıyla işbirliği yapanlar bugün seçmenleri suçlama noktasına geldiler. Ne demek FETÖ'cü mü değil mi? Sen FETÖ'cü arıyorsan milliyetçiliği ayaklarımın altına aldım diyen adama bakacaksın. Şimdi seçmen FETÖ'cü mü değil mi ona bakalım. Nereden bileceksiniz siz onu? Korku dağları sarmış. Amaç 100 bin imzayı toplayamamalarını sağlamak. Seçmenlere çağrımdır, 100 bin imzayı toplayınız, o adayları, cumhurbaşkanı aday yapınız." dedi.

Bahçeli '100 bin imza taraması' istediBahçeli '100 bin imza taraması' istedi

'AÇIKLAMA GELMEDİ'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Abdullah Gül ziyareti hakkında konuştu. Kılıçdaroğlu "Abdullah Gül'e Erbakan'ın anmasına katılmayın diyorlar. Cumhurbaşkanı aday olmayın diyorlar. Bu konuda ne Abdullah Gül ne Saray ne de Genelkurmay'dan açıklama gelmedi. Bu bir askeri vesayet girişimidir. Abdullah Gül'e 57 yıl önceki tehditler yapıldı mı?" diye sordu.

İlhan Kesici CHP'nin adayını açıkladı: İnce'yi tebrik ettimİlhan Kesici CHP'nin adayını açıkladı: İnce'yi tebrik ettim

'SİZ MALI GÖTÜRDÜNÜZ'

Cumhurbaşkanı adayımız herkesi kucaklamalı diyen Kılıçdaroğlu, "Biz çifte standart nedir bilmeyiz. Emekliye 100 TL ikramiye veriyorlar. Biz dediğimizde kıyameti koparmışlardı. Tüm emeklilere sesleniyorum, bu kardeşiniz bunu dillendirmeseydi 1 lira bile alamazdınız. Peki göreviniz ne emekli kardeşim, namuslu siyaset yapan insanlara sahip çıkmalısınız. Emekliye 1000 TL  veriyor sadaka gibi. Siz malı götürdünüz. Daha fazlasını vereceksiniz, daha fazla." dedi. (DUVAR)

Etiketler seçim FETÖ seçmen