Bozdağ: FETÖ, Kılıçdaroğlu için mi 'AIDS olacak' diyor?

Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nu Erdoğan'a yönelttiği 'FETÖ'nün siyasi ayağı' suçlamasına tepki gösterdi. Bozdağ, "İşte görüyorsunuz en son ‘AIDS olacak’ diyor. İlaç yapılacak diyor, suikast diyor. Bunları kime diyor, Kılıçdaroğlu’na mı diyor?" ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "FETÖ'nün bir numaralı siyası ayağı cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden zattır"  sözlerine tepki gösterirken 'AIDS suikastı' iddiasını gündeme getirdi.

Milliyet'ten Serpil Çevikcan'ın bugünkü köşesinde aktardığına göre Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine ilişkin şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanı için ‘FETÖ’nün siyasi ayağı’ demek büyük bir edepsizlik, büyük bir saygısızlıktır. Bir ana muhalefet partisinin liderinin FETÖ ile en kararlı mücadeleyi yapan bir Cumhurbaşkanı’na karşı bu yaklaşımı büyük bir densizliktir. Ayrıca sadece sayın Cumhurbaşkanı’na değil Türk milletine, devlete hakarettir. Türkiye’de FETÖ-PDY’yi terör örgütü kabul eden ilk başbakan da ilk cumhurbaşkanı da ilk lider de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu örgütü terör örgütü ilan eden ilk cumhuriyet hükümeti de Cumhurbaşkanımızın Başbakanlık yaptığı Cumhuriyet Hükümetidir. FETÖ terör örgütü darbeyi kime karşı yaptı? Cumhurbaşkanı’na karşı yaptı, hükümetimize karşı yaptı. FETÖ şu anda kime düşmanlık yapıyor? Kılıçdaroğlu’na mı yapıyor? Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye karşı yapıyor."

Kılıçdaroğlu: FETÖ'nün bir numaralı siyasi ayağı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattırKılıçdaroğlu: FETÖ'nün bir numaralı siyasi ayağı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır

'FETÖ'NÜN İMHA ETMEK İÇİN SALDIRDIĞI KİŞİ CUMHURBAŞKANI'DIR'

Bozdağ, Star yazarı Ahmet Kekeç'in köşesinde ortaya attığı "Erdoğan'a AIDS ile suikastı düzenlenebilir" iddiasına göndermede bulunarak, şunları söyledi: "İşte görüyorsunuz en son ‘AIDS olacak’ diyor. İlaç yapılacak diyor, suikast diyor. Bunları kime diyor, Kılıçdaroğlu’na mı diyor? Cumhurbaşkanımızın kararlılığı olmasaydı FETÖ ile böylesi etkin bir mücadele yapılamazdı. FETÖ terör örgütü ile ilgili siyasi ayak tartışması konusunda kim ne derse desin ama Cumhurbaşkanı’na dönüp böyle bir şey demek izan, vicdan, insaf sahibi, hakkaniyetli birinin söyleyebileceği bir iş değildir. Erdoğan düşmanlığını bir meziyet zanneden alçaklar bunu söyleyebilir. Ama sokaktaki izan, insaf sahibi insanlara sorun; ‘FETÖ ile Türkiye’de kim mücadele etti’ diye, ‘Erdoğan’ derler. FETÖ örgütünün bütün mensuplarıyla imha etmek için saldırdığı kişi Cumhurbaşkanı’dır.

Onlar Cumhurbaşkanımıza suikast yapacaklar, Cumhurbaşkanımıza ve ailesine iftira yapacaklar, milletimize ve devletimize ihanet edecekler, darbe yapacaklar biz de FETÖ’nün lehine nefes alacağız. Yok böyle bir şey. Allah bize bir lahza da olsa, FETÖ lehine nefes aldıracağına canımızı alsa daha iyi."

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'siyasi ayak' davasıErdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'siyasi ayak' davası