İYİ Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın: Bozkurt işaretini her zaman yaparız

İYİ Parti Bolu il yönetimi ve ilçe başkanları ve ilçe yönetimi tanıtıldı. Partinin işaretinin ne olacağı sorulan İl Başkanı Mehmet Aydın, "Bozkurt'u biz her zaman yaparız. Bizim hiçbir zaman 'Bozkurt işareti' yapmayacağız diye bir düşüncemiz yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Bolu kurucu il yönetimi ve ilçe başkanları, basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıya İl Başkanı Mehmet Aydın ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Mehmet Aydın "Biz iktidarı hedefliyoruz. Kamuoyu araştırmalarına göre bizim oyumuz yüzde 20 bandındadır. Bolu'da da şu anda bugün itibariyle resmi üyeliklerimiz başladı. Üyelikleri ilçe teşkilatları yapabiliyor. İlçe teşkilatlarımız kuruldu" dedi.

'BOZKURT, TÜRK MİLLETİNİN SEMBOLÜDÜR'

"Partinizin işareti ne olacak?" sorusu üzerine Mehmet Aydın, şunları söyledi:

"Ben milliyetçi cenahtan gelen bir insanım. Bozkurt sadece bir partinin, zümrenin değil, Türk milletinin bir sembolüdür. Bu Metehan'dan gelen bizim bütün destanlarımızda, tarihimizde kullanılan bir semboldür. Bozkurt, somut bir şey değildir. Bozkurt'un anlamı, kurdun özgür yaşama ve evcilleştirilememe, ailesine bağlı olma özelliğidir. Ön plana çıkardığımız soyut kavramları vardır. Bozkurt bizim için önemlidir. Bozkurt'u biz her zaman yaparız. Bizim hiçbir zaman 'Bozkurt' işareti yapmayacağız diye bir düşüncemiz yok. İsteyen istediği işareti yapabilir" diye cevap verdi. (BOLU/DHA)

'Bozkurt'un siyasetle imtihanı!'Bozkurt'un siyasetle imtihanı!