Devlet Bahçeli: MHP terörle mücadelede hükümetin destekçisidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hakkari'de yaşanan PKK saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, "MHP terörle mücadelede ön şartsız milletin yanında, devletin arkasında, hükümetin destekçisidir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şemdinli'de hayatını kaybeden 6 asker ve 2 korucunun ailelerine başsağlığı diledi. Terörle mücadele konusunda hükümeti desteklediklerini belirten Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi terörle mücadelede ön şartsız milletin yanında, devletin arkasında, hükümetin destekçisidir" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklama yaptı. PKK'nin Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde düzenlediği saldırıda yaşamlarını yitiren asker ve korucuların ailelerine başsağlığı dileyen Bahçeli, "Öncelikle aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve büyük Türk milletine sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum" mesajını paylaştı.

"Hükümetin terörle mücadelede göstermiş olduğu kararlı ve korkusuz mücadeleyi tavizsiz sürdürmesi en samimi ve içten dileğimdir" diyen Bahçeli, MHP olarak terörle mücadele konusunda hükümeti desteklediklerini ifade etti. Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

(HABER MERKEZİ)