Cumhurbaşkanlığı'ndan Balıkesir yalanlaması

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Tayyip Erdoğan'ın Gökçek'in ardından dün Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'la da görüşerek istifasını istediği haberlerinin gerçekdışı olduğu ifade edildi. Uğur da "Görüşme de, istifa da yok" açıklamasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dün akşam saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le yaptığı görüşmenin ardından yapılan spekülasyonlara ilişkin Beştepe'den açıklama yapıldı.

Açıklamada, Erdoğan'ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili hayal ürünü iddialara yer verildiği öne sürüldü.

Cumhurbaşkanlığı açıklamasında şu ifadelere yer verildi: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer verildiği gözlenmiştir. Cumhurbaşkanımız, Ankara Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde dün akşam kabul etmiş, ancak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Edip Uğur ile herhangi bir görüşmesi olmamıştır."

UĞUR: İSTİFA YOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesinin olmadığını söyleyen, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Görevimin başındayım, istifa yok” dedi.

Dün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Beştepe’de Uğur’la da görüştüğü öne sürülmüştü.

FATMA ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hakkında çıkan iddialara ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Habertürk'ün haberine göre, Şahin, "Birileri bulanık suda balık avlamaya çalışıyor. O balık ben değilim. Net mesajım budur" açıklamasında bulundu.

(HABER MERKEZİ)