Demirtaş 10 ay sonra Twitter'dan seslendi!

Tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın sosyal medya hesabı 10 ay sonra avukatları ve parti yöneticileri aracılığıyla aktifleşti.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - 10 aydır tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş avukatları ve parti yöneticileri aracılığıyla sosyal medya hesabını aktifleştirdi. Gözaltına alındığı 30 Kasım 2016 tarihinden bu yana ilk kez hesabı aktif hale gelen Demirtaş 10 ay sonraki ilk mesajında, "Merhaba değerli arkadaşlar. Zaman zaman buradan sizlere seslenmeye çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan iletilecek görüş, öneri ve eleştirileri arkadaşlarının derleyip kendisine ileteceğini belirten Demirtaş, "Sağlığımın çok iyi, moralimin çok güçlü olduğunu bilmenizi isterim" dedi.

Bir diğer mesajında ise Demirtaş, "Faşizm halklarımız üzerinde bir tehdit olmaktan çıkana dek, demokrasi ve özgürlük mücadelesini kararlı ve cesur bir şekilde yürüteceğiz. Hepinize kucak dolusu selamlarımı, sevgilerimi iletiyorum.Mutlaka kazanacağız..." mesajlarını paylaştı.

SON MESAJI 'KAPIMDALAR' OLMUŞTU

Gözaltına alındığı 3 Kasım 2016 tarihinde son paylaşımını yapan Demirtaş, "Diyarbakır'da evimde zorla gözaltına alınma kararı ile emniyet yetkilileri kapımdalar" mesajını yayınlamıştı. Demirtaş'ın Twitter hesabını yaklaşık 1.5 milyon kişi takip ediyor. (DUVAR)

Etiketler twitter Demirtaş mesaj