TBMM'de 15 Temmuz sergisi için ortak açılış

Meclis'te '15 Temmuz Millet Darbeye Dur Dedi' sergisi açıldı. Açılış uzun bir aradan sonra iktidar ve muhalefet temsilcilerini biraraya getirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, '15 Temmuz Millet Darbeye Dur Dedi' sergisinin açılışını yaptı.

Serginin Meclis Şeref Holü'ndeki açılışına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve TBMM eski Başkanı Bülent Arınç da katıldı.

Sergi açılışı yaklaşık bir yıllık aradan sonra iktidar ve muhalefet milletvekillerini biraraya getirdi.

KILIÇDAROĞLU: 15 TEMMUZ AYDINLATILSIN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yayımladığı 15 Temmuz mesajında, "Her zaman darbelere karşı, tam demokrasiden yana olduk. 15 Temmuz’un tam anlamıyla aydınlatılması şehit ve gazilerimize olan borcumuzdur" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da Meclis'teki etkinliklere katılıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da Meclis'teki etkinliklere katılıyor.

TBM'deki 15 Temmuz etkinliğine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da katılıyor. Erdoğan; CHP, HDP ve MHP temsilcilerinin yapacağı 10'ar dakikalık konuşmaları dinleyecek.

(DHA)

15 Temmuz'u yaşayanlar anlatıyor-1:  O geceyi yaşayan dünyalık şeyler yapamaz15 Temmuz'u yaşayanlar anlatıyor-1: O geceyi yaşayan dünyalık şeyler yapamaz