Berberoğlu'ndan 'Adalet Mitingi'ne mesaj

Maltepe'deki 'Adalet Yürüyüşü' mitingine saatler kala cezaevinde tutuklu bulunan İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, cezaevinde kendisini ziyaret eden milletvekili arkadaşlarıyla dışarıya mesaj gönderdi: Adalet Yürüyüşü sadece benim için değil tüm hukuksuzluklar için bunun herkes tarafından bilinmesi gerekiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, İstanbul Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nu ziyaret etti.

Maltepe Cezaevi'nde Berberoğlu ile iki saat görüşen milletvekillerinden Akın açıklamalarda bulundu. Gerçek gündem'de yer alan habere göre, Akın, Berberoğlu'nun 'Adalet Mitingi' öncesi mesajlarını paylaştı.

'ADALETİN TECELLİ EDECEĞİNDEN EMİNİM...'

Berberoğlu'nun cezaevinde kitap yazmaya başladığını belirten milletvekilleri, Berberoğlu'nun 'Adalet Mitingi'ne ilişkin şunları söylediğini belirtti: "Adalet mitingi benim için değil herkes için yapılıyor. Adaletin tecilli edeceğinden eminim. Haklı mücadelemiz, Türkiye’de herkesin rahatlıkla sırtını dayayabileceği evrensel bir hukuk sistemi gelene kadar sürecek."