Bahçeli: CHP çöplüğe gittiğinin farkında değil

MHP lideri, Devlet Bahçeli Antalya'da konuştu. Darbe girişimine ‘kontrollü’ diyen Kılıçdaroğlu’na seslenen Bahçeli "CHP çöplüğe gittiğinin farkında değil" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Antalya'da konuştu. Konuşmasında Kılıçdaroğlu'nun hedef alan Bahçeli "Neden açıklamıyorsun? Neyi bekliyorsun? Hangi fırsat ve zemini kolluyorsunuz?” diye sordu.  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Darbe girişimi 'kontrollü' gerçekleşti. Elimizde bununla ilgili dosya var." demişti.

Bahçeli konuşmasını Kim bu millete tuzak kuruyorsa Allah onu kahretsin. CHP lideri kontrollü darbe diyor. Bu hezeyandır. Kılıçdaroğlu FETÖ'nün değirmenine su taşıyor ama kendi vicdanındaki çatlağı görmüyor. ABD bu darbeye inanmıyor. Avrupa FETÖ'ye destek vermektedir. CHP çöplüğe gittiğinin farkında değil, Hayır diyorlar, Evet diyenleri de denize dökmekten bahsediyorlar, utanmazlığa, hazımsızlığa bakar mısınız?" şeklinde sürdürdü.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle;

KERKÜK MESAJI: Avrupa tetiktedir. Amerika teyakkuzdadır. Herkes bilsin ki, Irak Türkmenleri bir beraberdir. Türk milleti sonuna kadar soydaşlarımızın yanındadır. Kerkük Türk yurdunda yapılanların hesabını verecektir. Terör devletleşmeyecek. Bunu başaramayacaklar.

İDAM MESAJI: Kimin fiyatı bir dolar ediyorsa kimler Türkiye’ye kast etmişse yedikleri içtikleri burunlarından fitil fitil getirilmelidir. Eğer istenen idam ise biz varız. 16 Nisan’dan sonra süratle yasal ve anayasal düzenlemeyi ön şartsız yapmaya hazırız.