AK Parti'de 'Erdoğan yerinde kalacak' propagandası endişesi!

AK Parti yönetiminde CHP'nin "hayır çıksa da Erdoğan da hükümet de yerinde kalacak" söyleminin endişe yarattığı iddia edildi. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, iddiasını AK Partili yöneticilere dayandırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'nin, “Referandumda hayır çıkarsa bir şey değişmeyecek. Erdoğan cumhurbaşkanı olarak devam edecek. Hükümet de yerinde kalacak” söyleminin AK Parti'de rahatsızlık yarattığı iddia edildi.

Dün yapılan AK Parti grup toplantısı sonrası Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere çeşitli parti yöneticileri ile görüştüğünü yazan Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, CHP’nin referandum stratejisinin takip edildiğini ve bu partinin, “Hayır çıkarsa bir şey değişmeyecek. Cumhurbaşkanı, cumhurbaşkanı olarak devam edecek. Hükümet yerinde kalacak” stratejisinin AK

Parti tabanını rehavete sürüklemesinden endişe edildiğini yazdı.

Selvi, bu endişe sahiplerinin “AK Parti seçmeni, nasıl olsa bir şey değişmeyecek diye sandığa gitmezse, hayır cephesine yarar” görüşünü savunduklarını belirtti.

Yazıda ayrıca Başbakan Yıldırım'ın grup konuşması sırasındaki bozkurt işaretini MHP'li engelli vatandaşların isteği üzerine yaptığı bilgisi de yer aldı. (HABER MERKEZİ)