Adli Tıp’ta Ahmet Türk belirsizliği

Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk için hazırlanan Adli Tıp Raporu belirsizliğini koruyor. Tutuklandıktan sonra İstanbul Silivri Cezaevi'ne getirilen ancak daha sonra Elazığ Cezaevi'ne nakledilen Türk dün hastaneye götürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul’da Silivri Cezaevi’nde kaldığı dönemde hastaneye götürülerek tıbbi tetikleri yapılan, ardından Elazığ’da cezaevine nakledilen Ahmet Türk’ün sağlık durumuna ilişkin tıbbi rapor, tam bir kargaşaya dönüştü. Elazığ’da tetkikleri yapıldıktan sonra Elazığ Adli Tıp tarafından hazırlanan raporun mahkemeye ulaşması beklenirken, İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’ndan Elazığ’a bir ön rapor yollandığı ortaya çıktı. İstanbul Adli Tıp kurumunun yolladığı yazıda, Ahmet Türk’ün tetkiklerinin eksik olduğu, eksikliklerin tamamlanması gerektiğini yazdı. Tetkiklerin tamamlanması için Ahmet Türk’ün yeniden İstanbul’a getirilmesi bekleniyor.

Ahmet Türk'te rapor karmaşasıAhmet Türk'te rapor karmaşası

ELAZIĞ'A NAKLEDİLMİŞTİ

Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı iken gözaltına alınıp tutuklanan ve İstanbul’da Silivri Cezaevi’ne konulan Ahmet Türk, kalp pilinden ve kataraktan kaynaklanan sorunlar nedeniyle muayene edilmiş, ancak rapor çıkmadan Elazığ’a nakledilmişti. Ahmet Türk’ün yaşından ve sağlık durumundan ötürü bir grup aydın tarafından bir kampanya da başlatılmıştı. (HABER MERKEZİ)

AK Partili vekillerden Ahmet Türk'e yapılana tepkiAK Partili vekillerden Ahmet Türk'e yapılana tepki

143 aydın ve sanatçıdan 'Ahmet Türk' çağrısı143 aydın ve sanatçıdan 'Ahmet Türk' çağrısı