Erdoğan yaverine güvenmiyormuş!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, Erdoğan'ın, yaverini 'Marmaris’e giderken yanına almadığını' dedi. “Aslında görevden azledecekti" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklanan Başyaver Kurmay Albay Ali Yazıcı’ya güvenmediğini belirterek, “Son üç aydır mecbur kalmadıkça yanında tutmuyordu. Marmaris’e giderken yanına almadı” dedi.

Posta’nın haberine göre, Malkoç, Erdoğan yaverlerinin Cemaat bağlantılı olmasından şüphelendiğini söyledi. Yaverleri seçen Genelkurmay Personel Dairesi’nin ‘FETÖ’nün elinde olduğunu ifade eden Malkoç, şunları anlattı: “Aslında görevden azledecekti. Onuru zedelenmesin diye yollamak için ağustostaki Yüksek Askeri Şura’yı bekliyordu.”

Malkoç, Erdoğan’ın Marmaris’e tatile giderken güvenmediği için başyaveri Yazıcı’yı kasten yanına almadığını belirtti: “İyi ki de yanına almamış. Bunun aksini düşünmek bile istemiyorum. FETÖ üyesi Ali Yazıcı o gece Marmaris’te olsaydı çok daha korkunç şeyler yaşanabilirdi.”