Polis baskın yaptı: 'Toplu katliam' yoga dersi çıktı

İngiltere'de 'toplu katliam ritüeli' endişesiyle yapılan ihbarın ardından 5 polis aracı 'olay yerine' geldi. İhbar yapılan olayın yoga dersi, yerdeki kişilerin dersin katılımcıları olduğu anlaşıldı.

Fotoğraf: Temsili
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere'nin Chapel St. Leonards bölgesinde polis, 'toplu katliam' ihbarı üzerine bir binaya baskın yaptı. Hakkında ihbarda bulunulan binada yoga dersi verildiği ortaya çıktı.

CNN International'ın aktardığına göre, Unity Yoga'nın sahibi Millie Laws, kendisinden yoga dersi alanların 'huzurlu bir şekilde rahatlaması için' ışıkları kapattı. Ders sona erdikten kısa bir süre sonra polis sirenleri duyuldu. Polis, yoga dersinin yapıldığı binaya geldi. Polisin paylaştığı bilgilere göre, kendilerine yapılan bir ihbarda 'toplu katliam' endişesi dile getirilmişti. Polis de bunun üzerine beş polis aracıyla birlikte 'olay yerine' intikal etti.

'HER ŞEY O KADAR SÜRREALDİ Kİ İNANAMADIM'

Yoga dersinin verildiği North Sea Observatory isimli binada bulunan Seascape Cafe, 6 Eylül Çarşamba akşamı yaşanan olayı Facebook hesabından yaptığı paylaşımda anlattı. Kafenin sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Eğer dün akşam saat 9.30'da polis sirenlerini duyduysanız, lütfen rahatlayın. Biri binamızda toplu katliam yapıldığı ihbarında bulunduktan sonra polis Observatory'e doğru yola çıkmış. Yerde yatan o kadar insanı görünce... Anlaşıldı ki bu aslında meditasyon yapan Yoga Sınıfı'ydı. Sevgili Kamuoyu; akşam saatlerinde Observatory'de düzenlenen pek çok yoga dersi oluyor. Herhangi bir çılgın kültün ya da deli bir kulübün parçası falan değiliz."

Unity Yoga da Facebook sayfasından yaptığı paylaşımda, bölgede köpeğini gezdiren kişilerin yoga sınıfının 'bir toplu katliam ritüeli' olduğunu düşündüğünü aktardı. Laws da CNN'e yaptığı açıklamada, kendisinin ve derse katılan yedi kişinin dersten ayrılmasından sonra polisin binaya geldiğini anlattı. Laws, "Şok oldum. O kadar sürrealdi ki gerçek olduğuna inanmadım" diye konuştu. Polis de CNN'e gönderdiği e-posta ile olayı doğrulayarak, 'ihbarın iyi niyetle yapıldığını, herkesin iyi olmasına sevindiklerini' söyledi. (DIŞ HABERLER)