Polat çiftinin telefon kayıtlarından 'Banu Parlak' çıktı

Banu Parlak'ın iş yerini kurşunlayan saldırganlar incelendi. Şüphelilerin bütün banka hesapları ve telefon kayıtları incelemeye alındı, Polat ailesiyle ilişkileri olduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri gerekçesiyle mahkemeye sevk edilen Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasına karar verildi.

Kanal D Haber'e göre, Polat ailesinin ikinci kez tutuklanmasına neden olan Telefon Trafik Kayıtları ortaya çıktı. 

Parlak'ın iş yeri 1,5 ay önce 4 saat arayla 2 kez kurşunlandı. Saldırı sonrası tetikçiler dahil 5 kişi tutuklandı.

TELEFON KAYITLARI İNCELENDİ

Banu Parlak'ın iş yerini kurşunlayan saldırganlar ve diğer şüpheliler mercek altına alındı. Şüphelilerin bütün banka hesapları ve telefon kayıtları incelemeye alındı. Şüpheliler ifadelerinde "para aldık" dediler, bir aracıdan bahsettiler ama azmettiriciyi tanımadıklarını söylediler.

Örgütlü suçlar savcısı, Parlak'ın iş yerinin kurşunlanması olayını araştırdı. Polatlar ve saldırıyı gerçekleştirenlerin ortak noktasının aracılar olduğu tespit edildi. Hem Polatların hem tetikçilerin aynı isimle görüştüğü belirlendi. İddiaya göre aracı ile baba Sezgin Polat iletişim halindeydi. Polat ailesi ise saldırıyla ilişkili olduklarını reddettiler. (HABER MERKEZİ)