Pokemon'un yeni bölümlerinde Ash ve Pikachu olmayacak

Japonya'nın ünlü çizgi film serisi Pokemon'da artık Ash Ketchum ve Pikachu karakterleri olmayacak. 13 Ocak'ta başlayacak final serisinden sonra yeni karakterler Liko ve Roy tanıtılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Japonya'da ilk bölümü 1997 yılında yayınlanan ve dünyaca ünlenen çizgi film serisi Pokemon'un ikonik karakterleri Ash ve Pikachu'nun serinin sonraki bölümlerinde yer almayacağı duyuruldu. Geçtiğimiz ay Pokemon Dünya Şampiyonası'nı kazanma hayalini gerçekleştiren Ash, görevini de bitirmiş oldu.

'GELECEK NESİLLERİN KALBİNDE YAŞAYACAK'

Ash ve Pikachu'nun olmadığı yeni bölümlerin Nisan 2023'te başlayacağı geçtiğimiz cuma günü dizinin yapımcıları tarafından açıklandı. Ash Ketchum ve birçok karakterin 2006'dan beri seslendirmesini  yapan aktris Sarah Natochenny, karar üzerine “Altında yatan neden ne olursa olsun Ash, gelecek nesillerin kalbinde sonsuza kadar yaşayacak” dedi.

Dizinin pek çok takipçisi, aktrisin bu paylaşımı üzerine üzüntülerini dile getirdi. Takipçilerden birisi, “ABD'de yayımlanmaya başlamasından bu yana, yani beşinci sınıftan beri bu animenin hayranıyım" dedi ve Natochenny'e dizideki seslendirmelerinden dolayı teşekkür etti.

Karakterlerin final yolculuğu, 13 Ocak'ta başlayacak ve 11 bölümden oluşan “Pokémon Journeys in the West” (Batı'da Pokemon maceraları) ismi verilen seride anlatılacak. Ayrıca Nisan 2023'te başlayacak gelecek sezonunda Liko ve Roy isimlerindeki iki yeni karakteri de tanıtacak.

Yapımcılar gelecek sezonların aksiyon, macera, dostluk ve Pokemon da dahil olmak üzere, hayranlarına sevdikleri her şeyi sunacağını söyledi. (DIŞ HABERLER)

Etiketler Pokemon Anime 1997