Penisini 'güçlendirmek' için ağırlıkla antrenman yaptı, hastanelik oldu

Penisine ağırlık plakalarını yerleştiren ve çıkaramayan kişisel antrenör, hastaneye gitti. İsmi açıklanmayan Hintli erkek, tedavinin ardından taburcu edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 24 yaşındaki bir kişisel antrenör, 'penisindeki kasları güçlendirmek' için ağırlıkla antrenman yapmaya çalıştı. Penisine ağırlık plakalarını yerleştiren antrenör hastanelik oldu. Üroloji Vaka Raporları adlı dergide yayınlanan olaya göre ismi açıklanmayan Hintli erkek, ağırlık plakalarını cinsel organına yerleştirdikten sonra ereksiyon halindeki penisini kullanarak ağırlığı kaldırmaya çalıştı.

Daily Mail'de yer alan haberde, şu ifadelere yer verildi: "Bir süre sonra penisteki ağrı ve şişlik arttığında ağırlık plakasını çıkarmaya çalıştı ama başaramadı. Paniğe kapıldı ve doktora gitmeye karar verdi. Tam iki saat sonra hastaneye geldiğinde sağlık görevlileri tarafından plakayı kaydırmayı başarmadan önce şişliği azaltmak için ağrı kesici jel, ilaçlar ve hatta cerrahi müdahaleler uygulandı."

Penisteki şişliğin azaltılmasının ardından plakanın çıkartıldığı, adamın ertesi gün hastaneden taburcu edildiği belirtildi. (HABER MERKEZİ)