Penaltı, kırmızı kart ve 6 gol: Çekişmeli maçta kazanan Kasımpaşa

Süper Lig'de Kasımpaşa, büyük heyecana sahne olan bol gollü maçta Gaziantep FK'yi 4-2 yendi. Kasımpaşalı Omeruo kırmızı kart gördü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Kasımpaşa sahasında Gaziantep FK'yi ağırladı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki maça hızlı başlayan Kasımpaşa, 3. dakikada Aytaç Kara'nın golüyle öne geçti. 17 ve 31. dakikada Ben Ouanes ev sahibi adına farkı üçe çıkardı. Gaziantep FK'de Maxim 45+2'de bir penaltıdan yararlanamadı ve ilk yarı 3-0 bitti.

Burak Şeker yönetiminde bol kartlı geçen ilk yarıda Kasımpaşa'da Ben Ouanes, Saddiki, Hajradinovic ve Sadık Çiftpınar sarı kart gördü. Antep'te ise Jevtovic, Gradel ve Furkan Soyak sarı kartla cezalandırıldı.

KIRMIZI KART ÇIKTI

İkinci yarıya ise Sumudica yönetimindeki Gaziantep hızlı başladı. 52'de Mustafa Eskihellaç, 1 dakika sonra ise Lazar Markovic'in golleriyle fark bir anda 1'e indi. 82'de ise Mamadou Fall skoru 4-2'ye getirdi. 90+4'te Kasımpaşalı Omeruo kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maç 4-2 sona erdi.

Kasımpaşa bu galibiyetle puanını 21'e çıkardı ve 6. sıraya yükseldi. Gaziantep ise 15 puanla 14. sırada kaldı. (HABER MERKEZİ)