Peker'den 'Demirören' paylaşımları: Cinayet MİT raporunda yazıyor

Sedat Peker "Deli Çavuş" isimli hesabından, Demirören Holding'e ilişkin paylaşımlar yaptı, yeni iddialarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sedat Peker, dün "Yarın Demirören dosyasını açacağım" ifadesiyle Demirören Holding hakkında yapacağını duyurduğu açıklamaları bugün "Deli Çavuş" isimli sosyal medyada hesabından paylaştı. 25 tweet atan Peker, iş insanı Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören'in Yorgi Papadolos'u öldürüp mallarına el koyduğunu iddia etti.

Sedat Peker paylaşımlarında Yıldırım Demirören'e "Demirören medyada sanki benim eşim de suçluymuş gibi haberler yapılmasına izin verdin" ifadesiyle tepki gösterdi ve "Bugün size Türkiye tarihinin en iğrenç en haramzade ailesini anlatacağım" dedi. 

Peker'in iddialarına göre Erdoğan Demirören, Milangaz'ın eski sahibi ve çocukluk arkadaşı Şevki Kurtkaya'nın desteğiyle Sirkeci'de 50 metrekare bir makas dükkânı açtı. Peker, Şevki Kurtkaya'nın kardeşleriyle yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle Milangaz'daki hisselerini Demirören'in üzerine yaptığını, Demirören'in ise yeraltı dünyasından bazı isimlerle anlaşarak hisseleri geri vermediğini ve Milangaz'a çöktüğünü iddia etti.

Sedat Peker ayrıca Demirören'in "Yorgi Papadolos isimli Rum asıllı bir gayri müslimi öldürüp, yurt dışına gittiği beyanıyla tüm mallarına çöktüğünü" ileri sürdü. Peker "Adamı önce kravatla boğup, sonra da yakarak öldürmüşler. Mehmet Eymür abinin hazırladığı 1. MİT raporunda detaylıca yazıyor" diye yazdı.

Peker, elindeki arşiv bilgilerinin birçoğunun eski İstanbul Asayiş Şube Müdürü Cemil Gülmen'in eşi Neriman Gülmen tarafından kendisine 5 çuval içinde verildiğini söyledi.

 Sedat Peker ayrıca Yıldırım Demirören'e hitaben "Sen eşime yönelik saygısızca haberler yaptırdın. Bunun intikamını da 1-2 saat sonra yapacağım paylaşımla alacam" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)