Peker: Eğlenin diye paylaşım yapmayacağım, hedefe ulaşacağım

Sedat Peker, yaz aylarında 'gaza gelip' yaptığı paylaşımların herkes tatilde olduğu için hak ettiği değeri görmediğini söyledi: "Mezardan babam çıksa artık onun da gazına gelmem."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Suç örgütü liderliği suçlamasıyla hakkında arama kararı bulunan Sedat Peker, Twitter hesabından yeni paylaşımlarda bulundu.

"Gaza gelip planı dışında paylaşımlar yaptığını" ve "yaptığı açıklamaların gerektiği değeri görmediğini" söyleyen Peker, “Ancak toplumumuz bu ses kayıtlarını dinlemeye, WhatsApp yazışmalarını okumaya hazır mı, bunu gerçekten bilmiyorum” dedi.

Peker, “Ayrıca sizler Türkiye’nin en önemli davalarına mahkemeler karar veriyor diye biliyorsunuz ya, mahkeme başkanlarının sözcü milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerin ses kayıtlarını dinleyince kararların kimin isteğiyle çıktığını öğreneceksiniz” ifadelerini kullandı. Peker, bu paylaşımları ise zamanı geldiğinde yapacağını ve “hedefine ulaşacağını” söyledi.

Peker'in paylaşımları şöyle:

"Tüm insanlar tatildeyken sizin gazınıza geldim,planımın dışına çıkıp o kadar önemli dosyaları paylaştım.
Hiçbiri hak ettiği değeri görmedi. Mezardan babam çıksa artık onun da gazına gelmem.
Ben neyi ne zaman yayınlayacağımı biliyorum. Ancak toplumumuz bu ses kayıtlarını dinlemeye, whatsapp yazışmalarını okumaya hazır mı, bunu gerçekten bilmiyorum.
İpşir Paşa Türk tarihinin deyyus-u ekberidir. Yani en büyük pez*ngidir. Sizlere ondan daha büyük bir pez*ngi tanıtacağım. Dağ gibi bir pez*nk.
Ayrıca sizler Türkiye’nin en önemli davalarına mahkemeler karar veriyor diye biliyorsunuz ya, mahkeme başkanlarının sözcü milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerin ses kayıtlarını dinleyince kararların kimin isteğiyle çıktığını öğreneceksiniz.
Şu an değil, çünkü bunları sizi eğlendirmek için paylaşmayacağım. Hedefe ulaşacağım."