Pancu, Fenerbahçe maçının eldivenlerini depremzedeler için sattı

Eski Beşiktaşlı futbolcu Daniel Pancu, Fenerbahçe maçında giydiği eldivenleri Maraş merkezli depremlerden etkilenenlere yardım için sattı. Eldivenleri Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş'ın eski futbolcusu Daniel Pancu, 2005 yılında Fenerbahçe ile deplasmanda oynanan maçta kaleye geçtikten sonra giydiği eldivenleri depremden etkilenenlere yardım için sattı.

Bein Sports'un aktardığına göre Daniel Pancu, Beşiktaşlı bir kongre üyesi ile temasa geçip, o karşılaşmada giydiği eldivenleri açık arttırma ile satışa çıkarmak ve toplanan paranın afet bölgesine ulaştırılmasını istediğini açıkladı.

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ, Daniel Pancu'nun Fenerbahçe maçında giydiği eldivenleri 500 bin TL bağış yaparak satın aldı. Elde edilen gelir deprem bölgesine gönderilecek.

Eldivenler, kulübün müzesinde sergilenecek.

17 Nisan 2005 günü Kadıköy'de oynanan maçın 80'inci dakikasından Beşiktaş'ın kalecisi Cordoba kırmızı kart görmüştü. Oyuncu değişiklik hakkını dolduran Beşiktaş'ta maçın son 10 dakikasında Daniel Pancu kaleye geçmiş ve bir süre boyunca siyah-beyazlı takımın kalesini korumuştu. Maçı Beşiktaş 4-3 kazanmıştı. (HABER MERKEZİ)