Palandöken Kayak Merkezi'nde sezon açıldı

Palandöken'de yeni sezonun açılışı, ışıklı kayak senkronize ekibi, kar motorları, snowtrack filosu ve meşaleli kayak ekiplerinin gösterileriyle yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden, Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi'nde, pistlerdeki hazırlıkların tamamlanmasının ardından kayak sezonu resmen açıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesince kayak merkezinde düzenlenen sezon açılışı etkinliğinde, Ejder 3200 Arama Kurtarma ekibi ve sporcular kayaklarla zirveden dev Türk bayrağı taşıyarak iniş yaptı.

Davetliler, ışıklı kayak senkronize ekibi, kar motorları, snowtrack filosu ve meşaleli kayak ekiplerinin gösterilerini izledi.

Sezon açılışı, meşalelerle zirveden inen milli kayakçıların "Ejder 3200 Palandöken" yazısını ateşlemesiyle gerçekleştirildi. 

Kayak sporcusu Habip Saçlı sezonun açılışına çok sevindiklerini dile getirerek, "Pistlerimiz çok güzel ve Ejder 3200 ailesine teşekkür ederiz. Pistler genel olarak kayak için hazır. Herkesi Palandöken'e bekliyoruz" diye konuştu.

Açılışa ailesiyle katılan Gizem Yeşilyurt da "Çok heyecanlıyız, burada atmosfer çok güzel, tüm kayakseverleri Erzurum'a bekliyoruz" dedi. (SPOR SERVİSİ)

Etiketler palandöken kayak