Pakdemirli: AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir, 2023 seçimleri çok önemli

İzmir'de konuşan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, “AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir diyoruz. 2023 seçimleri çok önemli. Biz 19 yılda sessiz bir devrim yaptık ama anlatamadık” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Balçova Termal Otel'de AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı Teşkilat Akademisi'nin İzmir Eğitim Programı'nda partililerle buluştu.

'ONLARIN BÜTÜN SİYASETİ AK PARTİ'YE SÖVMEK'

“AK Parti’nin vesayete karşı çıkarak sessiz bir devrim yaptığını” söyleyen Pakdemirli, “Bütün dünyadaki analizler şunu gösteriyor ki 2030 sonrasında Türkiye, dünyanın en önemli ekonomilerinden biri haline gelecek. Kimse bugünlere bakıp da enseyi karartmasın. Kendine muhalefet bir muhalefetimiz var. Kendini itibarsızlaştıran bir muhalefet ile karşı karşıyayız” diye konuştu.

Muhalefetin millete hizmet etmek gibi bir amacının olmadığını savunan Pakdemirli, “Onların bütün siyaseti AK Parti'ye sövmek, Recep Tayyip Erdoğan'ın gidişine oynamak. Bunun dışında bir siyasetleri yok. Bu siyaset bundan önce işe yaramadığı gibi bundan sonra da işe yaramayacaktır” dedi.

'SESSİZ DEVRİM YAPTIK AMA ANLATAMADIK'

“AK Parti’nin kaderi, Türkiye'nin kaderidir diyoruz. 2023 seçimleri çok önemli” diyen Bekir Pakdemirli, “Biz 19 yılda sessiz bir devrim yaptık. Türkiye'de görülmemiş hizmetler yapıldı, tarihi fırsatlar yakalandı. Çileli ve engelli yollardan hep birlikte geçtik. Bu sessiz devrim çoğunluğun sesiydi” ifadelerini kullandı.

Muhalefeti yalan söylemekle suçlayan Pakdemirli, şöyle devam etti:

“Sessiz devrim yaptık ama anlatamadık. Muhalefete göre ülkede ne tarım ne bir şey kalmış. Bütün rakamları önlerine koydum. Muhalefete 'Siz yalan söylüyorsunuz' dedim. Verileri gösterdim. 'TÜİK'ten mi aldın' dediler. Siz iktidara gelemezsiniz ama geldiğinizi varsayalım bu kurumlar size de lazım. Onların bizim yaptığımız işleri gölgelemek dışında yaptıkları bir iş yok. Katar ile teknik iş birliği anlaşması imzalandı su alanında. Cahiller demiyorum çünkü bilerek yapıyorlar. Diyorlar ki 'Türkiye'nin suyunu Katar'a ulaştıracaklar.' Türkiye'nin suyunu Kıbrıs'a zor ulaştırıyoruz. Büyük yalan söylüyorlar. Niye? İktidardan 3 oy daha çalmak için.” (İZMİR/AA)