Özgür Özel’den divan başkanlığı yorumu: Son karar Ekrem İmamoğlu'nun

Özgür Özel, “Sayın Genel Başkan’ın konuyu bizimle de istişare edeceğini söyledi arkadaşlar. Böyle bir şey olursa kararı Ekrem Bey’e bırakmak üzere elbette olumlu bakarız” diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki görüşme için “Birkaç gündür bu konuyla ilgili bilgiler geliyor. Bana resmi olmayan şekilde, bu konuya nasıl bakacağımızla ilgili bir düşünce sorulur oldu. İmamoğlu’nun divan başkanı olması en çok bizleri memnun eder. İmamoğlu’nun divan başkanı olması noktasında bir teklif gelirse, kararı kendisi verecektir” dedi.

'SON KARAR İMAMOĞLU’NUN, BİZ OLUMLU BAKARIZ'

Zonguldak İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında konuşan Özel, “Sayın Genel Başkan’ın konuyu bizimle de istişare edeceğini söyledi arkadaşlar. Böyle bir şey olursa kararı Ekrem Bey’e bırakmak üzere elbette olumlu bakarız” diye konuştu.

'DİVAN BAŞKANLIĞI TEKLİF EDİLMESİ EKREM BEY’E DUYULAN GÜVENİ, DEĞİŞİMİN GÜCÜNÜ GÖSTERİR'

Özel sözlerini şöyle sürdürdü: “Değişim sürecinde Ekrem Bey’in ortaya koyduğu irade son derece kıymetlidir. Değişimciler 100 oy bile alamaz noktasından, başa baş bir noktaya geldiysek, bu süreçte değişimin gücünün gitgide arttığı konuşuluyorsa, değişime karşı olan arkadaşlar ‘Ekrem Bey, Divan Başkanı olsun, anlaşalım’ diyorlarsa, bu hem Ekrem Bey’in şahsına duyulan güveni hem de değişimin gücünü gösterir.” (HABER MERKEZİ)