Özgür Özel'den çağrı: Takımlarımızı karşılayalım

CHP lideri Özgür Özel, Tüm halkımızı, İstanbul’a dönüşlerinde Atatürk fotoğrafları ve Türk bayraklarıyla takımlarımızı karşılamaya davet ediyorum" diye mesaj attı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Kupa maçının, oyuncuların İstiklal Marşı okumasına ve Atatürklü forma ile sahaya çıkmalarına izin verilmemesinin ardından iptal edilmesinin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

Özel mesajında Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye dönme kararı alan Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kastederek şu ifadeleri kullandı: 

"Fenerbahçe ve Galatasaray, Suudi yönetimiyle Mustafa Kemal Atatürk üzerinden pazarlık yapanlara karşı Türkiye’nin onurunu korumuştur. Tüm halkımızı, İstanbul’a dönüşlerinde Atatürk fotoğrafları ve Türk bayraklarıyla takımlarımızı karşılamaya davet ediyorum."

Özel bir diğer mesajında ise şöyle dedi:

"Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'nın istifasını talep etmek, gerçek sorumluyu görmemektir. Aylardır, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'da oynanmasına itiraz ediyoruz. Her şeye tek başına karar veren kişinin sorumluluğu bu şekilde örtülemez." (HABER MERKEZİ)