Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşılamak isteyenler için toplu taşıma seferleri uzatıldı

Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye dönecek Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşılamak isteyenler için otobüs ve metro seferleri sabaha kadar uzatıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Suudi Arabistan'da oynanması beklenen Süper Kupa finali, Suudi yetkililerle yaşanan anlaşmazlık nedeniyle iptal edildi. 

Yetkililerin, Galatasaray'ın Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı yer alan tişörtlerle ısınmaya çıkmasına, Fenerbahçe'nin de maç seremonisine Atatürk'ün "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözünün yer aldığı pankartla çıkmasına izin vermediği belirtildi.

İki takımda Türkiye'ye dönüş hazırlıklarına başladı. Fenerbahçe'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'na saat 04:00 sıralarında, Galatasaray'ın da saat 04.30 sıralarında İstanbul Havalimanı'na iniş yapması bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, takımlarını karşılamak isteyen taraftarlar için toplu taşıma seferlerinin uzatıldığını açıkladı. 

İmamoğlu, "Fenerbahçe ve Galatasaray Spor Kulüplerimizin futbolcularını karşılamak üzere havalimanlarına gidecek vatandaşlarımız için otobüs ve metro seferlerimizi sabaha kadar uzattık ve artırdık. Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Marşımız hepimizin kırmızı çizgisidir" dedi. (HABER MERKEZİ)