Özgür Özel, İmamoğlu'nu ziyaret etti: 'Daha güçlü bir İstanbul İttifakı'

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in Fatih Camisi'ndeki cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel daha sonra Ekrem İmamoğlu'nu Saraçhane'deki belediye binasında ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in Fatih Camisi'ndeki cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmek için Saraçhane'ye geldi.

Özel'e ziyaretinde CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de eşlik etti.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özel, "Geçen sefer 31 Mart'ta israf bitsin diye oy kullandılar. O İstanbul'u seven dürüst yürekleri bir kez daha hakkı teslim edeceğine inanıyorum. İstanbul'u seven herkesi, İstanbul'a seven bu Başkan'a sahip çıkmaya davet ettik" dedi.

Ekrem İmamoğlu ise "Öncelikle bugün sayın Genel Başkanımızı Saraçhane binamızda, İstanbulluların evinde ağırlamaktan çok mutluyum. Hem Genel Başkanımıza, Hem MYK'mıza hem de Parti Meclisimize teşekkür ediyorum. 31 Mart 2024 tarihi itibarıyla birlikte 2019  İstanbul İttifakı'nın daha güçlü bir şekilde bir sonraki 5 yıla hem devam eden projelerimizi bitirmeye hem de yeni projeler üretme kararlılığımızı ortaya koyacağız. Yolumuz açık olsun, hepimize başarılar. "

CHP Parti Meclisi (PM), dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeniden adaylığını onaylamıştı.

Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayının Mansur Yavaş, Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayının Mustafa Bozbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adayı da Ahmet Akın olarak belirlenmişti. (HABER MERKEZİ)