Özge Ulusoy'a tehdit: Şoku ve korkuyu atamıyorum üzerimden

Babası Haydar Ulusoy'u trafik kazasında kaybeden Özge Ulusoy, 'Kaza değil, cinayet' açıklamalarının ardından sosyal medyadan aldığı tehdidi paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy, 4 Aralık günü Ankara'da trafik kazasında hayatını kaybetti. Babasının ölümünün ardından 'Kaza değil, cinayet' açıklaması yapan Ulusoy, babasına çarpan sürücünün dayısı olduğunu iddia eden bir kişi tarafından tehdit edildiğini açıkladı. Ulusoy, tehdit mesajını sosyal medya hesabında paylaştı.

Ulusoy, yaptığı paylaşımda, "Ben babamın hakkını arayıp gerçeği söyleyip adalet isteyince bir de tehdit mi ediyorsunuz? Sen kimsin?" ifadelerini kullandı. Ulusoy sonrasında yaptığı paylaşımda ise, "Allahım sen bizleri koru bu insanlardan korkunç! Hala şoku ve korkuyu atamıyorum üzerinden tehdit etmek nedir ya?!"

.

Ne olmuştu?

Manken Özge Ulusoy'un 73 yaşındaki babası Haydar Ulusoy, 4 Aralık Pazar günü bir arabanın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayın bir kaza değil cinayet olduğunu öne süren Ulusoy, tutuklanan sürücünün çelişkili ifadeler verdiğini belirterek "Neden bir kazayı örtbas etmek isteyesiniz ki, adı üzerinde kaza, cinayet örtbas edilir" dedi.

Sürücü Elif Nasır, Ulusoy'a Ankara'nın Çankaya ilçesi Turan Güneş Bulvarı'nda arabasıyla çarparak ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuklandı. Nasır hakkında 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. Ayrıca sürücünün ehliyetine 3 yıla kadar el konulması istendi. 

Kazayla ilgili, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianame düzenlendi. İddianame Ankara 39'ncu Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler özge ulusoy tehdit