Özcan Deniz'i darp ettiği iddia edilen Feyza Aktan'a para cezası

Özcan Deniz'i darp ettiği iddia edilen Feyza Aktan'a 7 bin 500 TL para cezası verildi. Feyza Aktan’ın ablası Eda Aktan ise "Hakaret" suçundan 2 bin 610 TL para cezasına çarptırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Özcan Deniz'i darp ettiği iddiasıyla yargılanan Feyza Aktan, "Basit yaralama" ve "Mala zarar verme" suçlarından toplam 7 bin 500 TL adli para cezasına çarptırıldı. 

DHA'nın aktardığına göre, İstanbul 23. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, şikayetçi Özcan Deniz ile tutuksuz sanıklar Feyza Aktan ile Eda Aktan katılmadı. Duruşmada esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı, olay tarihinde Özcan Deniz'in, sanığın ikametine çocuğunu okula bırakmak üzere almak için gittiğini, sanık Fatma Aktan ile tartışmaya başladıklarını, daha sonra sanık Aktan'ın, Deniz'i darp ettiğini ve tişörtünü yırttığı kaydedildi. Mütalaada, diğer sanık Eda Aktan'ın ise Özcan Deniz'e hitaben hakaret içerikli sözler söylediği belirtildi. Sanık avukatı mütalaaya katılmadığını belirterek sanıkların beraatini talep etti.

FEYZA AKTAN'A CEZA

Mahkeme, sanık Feyza Aktan'ı "Basit yaralama" suçundan 4 bin 500 lira adli para cezasına çarptırarak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Feyza Aktan'ı "Mala zarar verme" suçundan 3 bin lira adli para cezasıyla cezalandıran mahkeme, bu suçtan ise müştekinin zararını karşılamamış olması nedeniyle hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına yer olmadığına karar verdi.

Mahkeme, Feyza Aktan'ın ablası Eda Aktan'ı ise "Hakaret" suçundan 2 bin 610 lira adli para cezasına çarptırarak bu suçtan hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. (HABER MERKEZİ)