Oyuncu Sercan Badur ameliyat oldu

Bir süredir Amerika'da yaşayan oyuncu Sercan Badur, ameliyat oldu. Oyuncu, hastanede çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Güllerin Savaşı' ve 'Tövbeler Olsun' gibi dizilerle tanınan oyuncu Sercan Badur, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak acil ameliyata alındığını duyurdu. Bir süredir Amerika'da yaşayan oyuncu, New York'taki Presbyterian Queens Hospital'da safra kesesi ameliyatı oldu.

Hastanede çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Badur, "Üzülme safra kesem, beni terk eden ilk kişi sen değilsin. Hala apandisitimi özlüyorum" ifadelerini kullandı.

SERCAN BADUR KİMDİR?

Sercan Badur, 30 Ekim 1990'da İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyununda rol alan Badur, sinema hayatına 2009 yılında Çağan Irmak'ın "Karanlıktakiler" adlı filmi ile başladı. 

Eş zamanlı olarak televizyon kariyerine de devam eden Badur, 2010 yılında 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde "Necati" karakteriyle tanınmaya başladı. Oyuncu daha sonra 'Canımın İçi', 'Güllerin Savaşı', 'Babam ve Ailesi', 'Masum Değiliz', 'Tövbeler Olsun' gibi dizilerde rol aldı.