Otoyolda fırlayan taş, otomobildeki pilotun ölümüne neden oldu

Ankara'da bir aracın geçişi sırasında fırladığı tahmin edilen taş, karşı şeritteki otomobilin ön camından içeri girdi. Otomobili kullanan ve THY'de kaptan pilot olan Saygın Doğan yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot olan Saygın Doğan, kardeşleri Simge (34) ve Sezgi Doğan (38) ile Ankara'da yaşayan babaannesini ziyaret ettikten sonra İstanbul'a dönmek için yola çıktı. Saygın Doğan'ın kullandığı otomobil Kahramankazan'da seyir halindeyken karşı şeritten bir aracın geçişi sırasında fırladığı tahmin edilen taş otomobilin üzerine geldi. Ön camı kırıp içeriye giren taş, Saygın Doğan'a isabet etti. Kontrolden çıkan otomobil de savrularak bariyere çarptı.

Kazada, taşın isabet ettiği Saygın Doğan yaşamını yitirdi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan kardeşlerinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. 

Doğan'ın ölümüne neden olan ve bir kamyondan yola düştüğü tahmin edilen taşın, bir aracın geçişi sırasında fırlamış olabileceği belirtildi. Evli ve bir çocuk babası olan Doğan'ın cenazesi, yarın Adana'da toprağa verilecek. (HABER MERKEZİ)

Etiketler ankara thy pilot kaza