Oscar ödüllü besteci Hans Zimmer sahnede evlenme teklif etti

Oscar ödüllü film müziği bestecisi Hans Zimmer, Dina De Luca'ya sahnede evlenme teklif etti. Zimmer, teklifine "Seni neden buraya çağırdım? Çok önemli bir şey soracaktım" sözleriyle başladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Aslan Kral", "Gladyatör", "Karayip Korsanları" gibi filmler için bestelediği müziklerle tanınan Alman besteci Hans Zimmer, kız arkadaşı Dina De Luca'ya sahnede evlenme teklif etti.

Londra'daki O2 Arena'da yaklaşık 20 bin kişinin önünde De Luca'yı sahneye davet eden besteci, "Seni neden buraya çağırdım? Çok önemli bir şey soracaktım. Arka kapıyı kilitledin mi? Süt buzdolabında mı? Buzlukta şerbet var mı?" demesinin ardından, "Benimle evlenir misin?" sorusunu yöneltti. De Luca, Zimmer'ın teklifini kabul etti. 

Konserin geri kalanında De Luca, Zimmer'ın yanında oturdu. Zimmer, "Küçük bir numaram kaldı" diyerek 2010 yapımı "Başlangıç" (Inception) filmindeki eseri "Time"ı icra etti.

Kariyeri boyunca 12 kez Oscar'a aday gösterilen Hans Zimmer, 1994 yapımı Disney filmi "Aslan Kral" ve 2021 yapımı "Dune" ile En İyi Film Müziği kategorisinde Oscar kazandı.