Orchestra Theatre ilk oyunu 'Lora', 21 Ekim'de sahnede

Orchestra Theatre, Mithat Ozan Küren’in yazdığı “Lora” oyunuyla seyircisine merhaba demeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Orchestra Content tarafından, tiyatrocu Şebnem Sönmez süpervizörlüğünde hayata geçirilen Orchestra Theatre'ın ilk oyunu “Lora”, 21 Ekim’de izleyicilerle buluşacak. Geçen yıl "Kıyafetlerimin Neden Üzerimde Olmadığının Hikâyesi" metniyle Sahne Eseri Yazma Yarışması’nda üçüncülük ödülü kazanan Mithat Ozan Küren’in yönetmen koltuğuna oturduğu oyunun başrollerini Çağdaş Ekin Şişman ve Mehmet Okuroğlu paylaşıyor. 

Sezon boyunca İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasındaki farklı sahnelerin yanı sıra gerçekleştirmeyi planladığı yurt içi ve yurt dışı turneleriyle pek çok farklı bölgedeki tiyatro izleyicisine ulaşmayı hedefleyen "Lora"nın ilk gösterim biletlerine Tiyatrolar.com.tr üzerinden ulaşılabilir. 

"Lora"nın konusu şöyle:

"İşten eve dönen ve karnını doyurmak, dinlenmek, uyumak gibi bazı basit işleri yaparken zorlanan Lora’nın akşamdan sabaha süren kısa bir hayat kesitine sahnede tanıklık ediyoruz. Yivine oturmayan her nesneyle birlikte geçmişi ve geleceği de bir olup üzerine çökerken, sendromları ve göz kamaştıran yenilgileri ile Lora, izleyicileri hiç sevmediği evinin ve aklının içine davet ediyor." (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)