Olivia Colman, Rowan Atkinson ve Sally Hawkins, Timothée Chalemet başrollü 'Wonka' filminde

Rowan Atkinson, Sally Hawkins ve Olivia Colman, “Wonka”nın kadrosuna katıldı. Film, Willy Wonka’nın gençlik yıllarına, henüz çikolata fabrikasını açmadığı dönmelere odaklanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hİngiliz yazar Roald Dahl'ın 'Charlie'nin Çikolata Fabrikası' ve 'Charlie'nin Büyük Cam Asansörü' kitaplarında yer alan Willy Wonka karakterine odaklanacak “Wonka” filminin kadrosu genişliyor. “Beni Adınla Çağır”, “Uğur Böceği”, “Küçük Kadınlar” filmleriyle tanınan oyuncu Timothee Chalamet’in başrolünde yer aldığı filmin kadrosuna  "The Crown"daki performansıyla Emmy ödülüne layık görülen Olivia Colman, "Johnny English" ve "Mr. Bean" gibi serilerle tanınan Rowan Atkinson ile "Mavi Yasemin" ve "Suyun Sesi" ile iki kez Oscar'a aday gösterilmiş olan Sally Hawkins gibi isimler dahil oldu.

Filmde Tom Davis, Simoon Farnaby, Kobna Holdbrook-Smith, Mathew Baynton, Jim Carter ve Rich Fulcher gibi isimlerin yer alacağı daha önce açıklanmıştı.

"Paddington" serisiyle tanınan Paul King'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin, 17 Mart 2023'te gösterime girmesi planlanıyor.