Öldürülen Mutlu Menekşe'nin kızı: İki kadını katleden biri nasıl tahliye edilir?

Manisa'da yaşayan Mutlu Menekşe'nin katil zanlısı olarak yakalanan Necati Akpınar'ın iki kadını daha öldürdüğü ortaya çıktı. Menekşe'nin kızı, "İki̇ kadını katleden biri nasıl tahliye edilir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde yaşayan Mutlu Menekşe'nin cesedi, 30 Aralık'ta metruk bir binanın girişinde toprağa gömülmüş halde bulundu. Katil zanlısı olarak birlikte yaşadığı Necati Akpınar yakalanıp tutuklandı.

Necati Akpınar'ın daha önce de iki kadını katlettiği, iki yıl önce Covid-19 tedbirleri kapsamında cezaevinden şartlı tahliye olduğu ortaya çıktı. Mutlu Menekşe'nin kızı Gaye Yıldız, duruma tepki göstererek  "Bir insanın, bir canlının hayatı bu kadar ucuz mu? Bu bir cani, bu adam hırsızlık yapmadı, bu adam kazayla birini öldürmedi, bu adam iki kadını katletmiş, sen buna nasıl Covid izni veriyorsun?" dedi. 

'ANNEM GERİ GELMEYECEK AMA ADALET İSTİYORUM'

Habertürk'ün haberine göre, Gaye Yıldız katıldığı televizyon programında haberi alır almaz uçakla İzmir'e geldiğini, Adli Tıp'ta annesinin cansız bedenini gördüğünü anlattı. Yıldız, annesinin bedeninde yaralar ve morluklar olduğunu belirterek annesinin işkenceye maruz kaldığını öne sürdü. Adalet istediğini söyleyen Yıldız, şunları ifade etti: "Bir insanın, bir canlının hayatı bu kadar ucuz mu? Bu bir cani, bu adam hırsızlık yapmadı, bu adam kazayla birini öldürmedi, bu adam iki kadını katletmiş, sen buna nasıl Covid izni veriyorsun? Annemden bana kalan tek şey annemin bir avuç toprağı ve bir parça kefeni. Annem geri gelmeyecek ama ben adalet istiyorum. Annem rahat uyusun istiyorum. Bir daha kadın cinayeti yaşanmasın, bir evlat daha bu acıyı yaşamasın."