Okan Buruk derbi öncesi konuştu: Daha stada girerken provokasyon vardı

Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Kadıköy'deki derbiye dakikalar kala konuştu: Stresli maç olacak. Daha stada girerken burada provokasyon vardı. Adil kararların verildiği bir maç olsun...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 18. haftasında, yılın ve ilk yarının son derbisinde Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı Kadıköy'de ağırladı.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, maç öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe'nin çok sert bir baskı yapmasa bile kazandığı toplarla ve bitiriciliğiyle önemli bir takım olduğunu söyleyebiliriz. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Top bizdeyken neler yapacağımızı planladık. İki takımı da mutlu edecek sonuç ise kazanmak." diyen Buruk özetle şunları söyledi: 

PLANIMIZI YAPTIK: Kazandıkları toplarla gole gitmeyi iyi yapıyorlar. Biz de rakibe göre hazırlığımızı yaptık, planımızı yaptık. İki takım da kazanmak istiyor. Zor bir deplasman. Top bizim ayağımızda yapacaklarımız maçı belirleyecek.

STRESLİ MAÇ OLACAK: Zor bir maç olacak. Stresli bir maç olacak. Stresi yönetmek gerekiyor. Daha stada girerken burada provokasyon vardı. Maç içerisinde oyuncuların davranışları çok önem kazanacak. Hakem Arda Kardeşler'e başarılar dilemek istiyorum. İki takım için de adil kararların verildiği bir maç olsun."

AĞRISI OLDU, OYNATMAK İSTEMEDİK: Davinson Sanchez'in ağrısı oldu, oynatmak istemedik. İyi oyuncularımız var. Fenerbahçe ve bizim için bazen oyuncu seçmek kolay olmuyor. Oyununun devamında da kulübeden gelecek önemli oyuncularımız var. Wilfried Zaha'nın son maç hafif sakatlığı vardı. Oyunun durumuna göre kulübeden hamleler yapacağız. (SPOR SERVİSİ)